سلام راهی هست واسه اینکه تصاویری که کاربران در تاپیک ها میزارن به صورت خودکار وسط قرار بگیرن؟!
D4NNY کاربر 8/19/15 #1 8/19/15 #1 سلام راهی هست واسه اینکه تصاویری که کاربران در تاپیک ها میزارن به صورت خودکار وسط قرار بگیرن؟!
mr.m0hamm4d عاقا محمد :) کاربر 8/19/15 #2 8/19/15 #2 D4NNY گفت سلام راهی هست واسه اینکه تصاویری که کاربران در تاپیک ها میزارن به صورت خودکار وسط قرار بگیرن؟! کلیک کنید تا باز شود... میشه ولی شکلک هام وسط چین میشه . اگه مشکلی نداره تا کدشو بدم.
D4NNY گفت سلام راهی هست واسه اینکه تصاویری که کاربران در تاپیک ها میزارن به صورت خودکار وسط قرار بگیرن؟! کلیک کنید تا باز شود... میشه ولی شکلک هام وسط چین میشه . اگه مشکلی نداره تا کدشو بدم.
H4M3D مدیر کل 8/19/15 #4 8/19/15 #4 extra.css کد .message .messageContent .messageText img { display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; }
extra.css کد .message .messageContent .messageText img { display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; }
D4NNY کاربر 8/19/15 #5 8/19/15 #5 شکلک ها هم میبره وسط! اگه بشه همه تصاویر رو ببره وسط به جز اونایی که پسوندشون gif هست خوب میشه
Megaman کاربر 1/17/16 #8 1/17/16 #8 D4NNY گفت خب راهی هست که شکلک ها رو غیرفعال کرد؟! کلیک کنید تا باز شود... با اجازه مدیران تیک دسته شکلک رو بردار
D4NNY گفت خب راهی هست که شکلک ها رو غیرفعال کرد؟! کلیک کنید تا باز شود... با اجازه مدیران تیک دسته شکلک رو بردار
D4NNY کاربر 1/17/16 #9 1/17/16 #9 Megaman گفت با اجازه مدیران تیک دسته شکلک رو بردار مشاهده پیوست 1836 کلیک کنید تا باز شود... تیک نخورده بود اصلا! اما یکبار زدمو برداشتمش شکلکا محو شدن! جلل الخالق |:
Megaman گفت با اجازه مدیران تیک دسته شکلک رو بردار مشاهده پیوست 1836 کلیک کنید تا باز شود... تیک نخورده بود اصلا! اما یکبار زدمو برداشتمش شکلکا محو شدن! جلل الخالق |:
D4NNY کاربر 1/17/16 #10 1/17/16 #10 اما باز بدرد نخورد! اگه قراره محو بشن از تو تاپیک ها هم برن وگرنه فایده نداره
mr.m0hamm4d عاقا محمد :) کاربر 1/18/16 #11 1/18/16 #11 D4NNY گفت اما باز بدرد نخورد! اگه قراره محو بشن از تو تاپیک ها هم برن وگرنه فایده نداره کلیک کنید تا باز شود... من براش دستور شرطی پیدا نکردم. باید ب یه دستور شرطی شکلک هارو از دستور وسط چین معاف کرد. ولی من اینجور دستوری پیدا نکردم.
D4NNY گفت اما باز بدرد نخورد! اگه قراره محو بشن از تو تاپیک ها هم برن وگرنه فایده نداره کلیک کنید تا باز شود... من براش دستور شرطی پیدا نکردم. باید ب یه دستور شرطی شکلک هارو از دستور وسط چین معاف کرد. ولی من اینجور دستوری پیدا نکردم.
Dr.Alex کاربر 1/18/16 #12 1/18/16 #12 MR.M0HAMM4D گفت من براش دستور شرطی پیدا نکردم. باید ب یه دستور شرطی شکلک هارو از دستور وسط چین معاف کرد. ولی من اینجور دستوری پیدا نکردم. کلیک کنید تا باز شود... دستورش پیدا میشه ولی عمل نمیکنه چون css img همه چیزو کنترل میکنه
MR.M0HAMM4D گفت من براش دستور شرطی پیدا نکردم. باید ب یه دستور شرطی شکلک هارو از دستور وسط چین معاف کرد. ولی من اینجور دستوری پیدا نکردم. کلیک کنید تا باز شود... دستورش پیدا میشه ولی عمل نمیکنه چون css img همه چیزو کنترل میکنه
D4NNY کاربر 1/18/16 #13 1/18/16 #13 با کدنویس سایت صحبت کردم در موردش میگه که با سی اس اس نمیشه اینکارو کرد حالا میخواد با جی کوئری اوکیش کنه.. ببینیم چی میشه
با کدنویس سایت صحبت کردم در موردش میگه که با سی اس اس نمیشه اینکارو کرد حالا میخواد با جی کوئری اوکیش کنه.. ببینیم چی میشه