بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه زنفورو را از این لینک دریافت نماید.
بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه فارسی ساز را از این لینک دریافت نماید.
  1. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
  2. EDRIS

    EDRIS کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏28/5/16
    ارسال ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    قالب قشنگیه انگار
    دمو بذارید که عالی میشه
    چطوری باید نصب کرد؟
    فکر کنم باید پوشه ی اپلود رو توی فولدر روت ریخت
    پوشه روت ندارم !!!!!!!!!!!!
    من زنفورو رو روی لوکال هاست نصب کردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
     
  3. Classic

    Classic کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏3/9/15
    ارسال ها:
    67
    تشکر شده:
    25
    فایل های استایل رو داخل پوشه styles بریزید و بعد از کنترل پنل بخش قالب و استایل بر روی اپلود استایل کلیک کنید و بعد xml رو اپلود کنید
     
  4. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    قالب رو نصب کردم اما مثل تصویرش نشده چیکار باید بکنم؟
     
  5. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
    چطوری هست؟
     
  6. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    استایل نصبه میتونید خودتون ببینید
     
  7. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
    تصاویرش رو تو مسیر درست اپلود نکردین
     
  8. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    طبق اموزش رفتم
    محتویات فایل اپلود رو زیپ کردم و داخل پوشه استایل در روت ریختم و بعدش فایل XML رو نصب کردم
     
  9. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
  10. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    داخل فایلی که دانلود کردم تو پوشه اپلود فقط پوشه استایل وجود داشت
     
  11. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
    پوشه brivium تو پوشه styles رو کپی کن تو پوشه styles تو هاست
     
  12. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    ممنون درست شد
    فقط تو دسته بندی بخش ها
    فقط چندتا بخش رنگاشون فرق داره از ی جایی به بعد رنگا همشون قرمزن
    چجوری تغییر بدم؟
     
  13. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
    باید تو پیکربندی استایلش باشه
     
  14. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    تو همونجاست ولی بیشتر از 4 تا بخش رو نداره
     
  15. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922
    node_1 آیدی دسته هست تغییرش بده به تعداد رنگش رو عوض کن قرارش بده توextra.css این فقظ برای یه دسته هست
    کد:
    .category.node_1 .forumNodeInfo .nodeIcon, .category.node_1 .linkNodeInfo .nodeIcon, .category.node_1 .pageNodeInfo .nodeIcon, .category.node_1 .categoryForumNodeInfo .nodeIcon, .nodeList .category.node_1 .categoryStrip::before {
        background-color: rgb(200, 100, 20);
    }
     
  16. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,201
    تشکر شده:
    1,922