بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه زنفورو را از این لینک دریافت نماید.
بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه فارسی ساز را از این لینک دریافت نماید.

پشتیبانی اسکرول بالابر انجمن

شروع موضوع توسط amin ‏24/3/16 در انجمن پشتیبانی فنی

  1. amin

    amin کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏15/2/16
    ارسال ها:
    21
    تشکر شده:
    4
    سلام . یه سوال داشتم این اسکرولی که الان رو انجمنتون هست با کد گذاشتین و یا افزونه ای داره ممنون میشم توضیح بدین چطور باید تو انجمن بذاریم .
     
    بارگذاری...
  2. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,272
    تشکر شده:
    2,224
    amin از این پست تشکر کرده است.
  3. amin

    amin کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏15/2/16
    ارسال ها:
    21
    تشکر شده:
    4
    ممنون افزونه ی خوبیه ولی تمام تیک هاش کار میکنه جز back to top تیکشوزدم ولی هنوز اسکرولشو نیومده
     
  4. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,272
    تشکر شده:
    2,224
    صفحه انجمنت به اندازه کافی ارتفاع داره؟
     
    amin از این پست تشکر کرده است.
  5. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,272
    تشکر شده:
    2,224
    اگه کار نکرد بازم تو قالب ها footer این کد رو بزار
    کد:
    <!--Back To Top-->
    <a class="show" href="#" id="back-to-top" title="Back to top">↑</a>
    <script>
    if ($('#back-to-top').length) {
        var scrollTrigger = 100, // px
            backToTop = function () {
                var scrollTop = $(window).scrollTop();
                if (scrollTop > scrollTrigger) {
                    $('#back-to-top').addClass('show');
                } else {
                    $('#back-to-top').removeClass('show');
                }
            };
        backToTop();
        $(window).on('scroll', function () {
            backToTop();
        });
        $('#back-to-top').on('click', function (e) {
            e.preventDefault();
            $('html,body').animate({
                scrollTop: 0
            }, 700);
        });
    }
    </script>
    <!--Back To Top-->
    تو footer.css این کد رو
    کد:
    /*BACK TO TOP*/
    #back-to-top {
        position: fixed;
        bottom: 60px;
        right: 25px;
        z-index: 9999;
        width: 32px;
        height: 32px;
        text-align: center;
        line-height: 30px;
        background: #f5f5f5;
        color: #444;
        cursor: pointer;
        border: 0;
        text-decoration: none;
        transition: opacity 0.2s ease-out;
        opacity: 0;
        border: 1px solid #D7D5D5;
    }
    #back-to-top:hover {
        background: #e9ebec;
    }
    #back-to-top.show {
        opacity: 1;
    }
     
    amin از این پست تشکر کرده است.
  6. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    اسکرول همین انجمن کدش رو میشه قرار بدین
     
  7. ir4mt

    ir4mt کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏8/8/15
    ارسال ها:
    103
    تشکر شده:
    51
    احتمالا این برای خود قالب هست و افزونه ای نیست .

    معمولا قالب های زنفرو همگی این قابلیت رو دارن
     
  8. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    قالبی که نصب کردم همین قالب اینجاست پس چرا نداره
     
  9. ir4mt

    ir4mt کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏8/8/15
    ارسال ها:
    103
    تشکر شده:
    51
    برید به مرکز مدیریت زنفرو > برگه تنظیمات استایل و زبان> و فایل EXTRA.css رو پیدا کنید.
    * توجه کنید که EXTRA.css در " قطعات سفارشی استایل: [نام قالب شما] " باشه. یعنی فایل EXTRA.css قالبی که ازمیخوایید باهاش کارکنید. معمولا این رو رعایت نمیکنید و تغییرات رو نمیبینید!

    حالا به آخر کدهای این EXTRA.css این کدهارو اضافه کنید و ذخیره ، ببینید تغییری میکنه !

    کد:
    ::-webkit-scrollbar-track {
        -webkit-box-shadow: inset 0 0 3px rgba(0,0,0,0.1);
        -webkit-border-radius: 10px;
        -webkit-border-radius: 10px;
        -moz-border-radius: 10px;
        -khtml-border-radius: 10px;
        border-radius: 10px;
    }
    
    ::-webkit-scrollbar {
        width: 7px;
    }
    
    ::-webkit-scrollbar-thumb {
        cursor: pointer!important;
        -webkit-border-radius: 10px;
        -webkit-border-radius: 0px;
        -moz-border-radius: 0px;
        -khtml-border-radius: 0px;
        border-radius: 0px;
        background: rgb(226, 46, 49);
    }
    
    ::-webkit-scrollbar-thumb:hover {
           background: rgb(152, 31, 33);
    }
     
  10. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    هیچ تغییری ایجاد نشد
     
  11. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,272
    تشکر شده:
    2,224
    درست انجام نمیدین یا اینکهکدهاشو تو یه استایل دیگه قرار میدین
     
  12. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    نه درست انجام دادم کدی هایی که دادن تو قالب مرد نظر اضافه کردم
     
  13. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,272
    تشکر شده:
    2,224
    آدرس و مشخاصت رو پیام خصوصی کنید
     
  14. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر

    تاریخ عضویت:
    ‏19/8/15
    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    ارسال شد
     
  15. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    تاریخ عضویت:
    ‏7/8/15
    ارسال ها:
    2,272
    تشکر شده:
    2,224