پشتیبانی مشکل مدیا گالری با زنفرو 1.5.5

Cr0w

کاربر
#1
سلام ظاهرا با این نسخه از زنفرو سازگاری نداره !

از دوستان کسی نسخه 1.1.4 یا بالاتر از 1.1.1 رو نداره ؟
 

Cr0w

کاربر
#4
افزونه - مدیا گالری زنفورو

منم با اینکه شما فارسی ساز رو دارید مشکل دارم.
منظورت با من هست حامد جان ؟ راستش اره من کامل این رو فارسی کرده بودم ولی سایتم مشکل دار شد و کلا نتونستم بک اپ و دوباره جایگزین کنم و خلاصه از دست رفت .
اما من فعلا Resource رو دارم بررسی میکنم و کیفیت فارسی سازیش رو افزایش میدم یک مقدار در برخی موارد مشکلات داره . به غیر از این هم 1200 رشته فارسی نشده دیگه هست که چند روز زمان میبره و شاید به ماه برسه . اون پروژه پارسی سازی متوقف میشه به احتمال زیاد . چرا ؟ چون کسی نیست که واقعا بخواد این کارو انجام بده همه منتظرن هلو بپر تو گلو . :| به نظر من همین پارسی ساز های فعلی رو بازسازی و بهینه کنیم بهتر هست .
 

Saman Ice

کاربر
#6
کلا به هنگام نصب و بارگذاری فایل xengallery.xml خطا میداد . که خدا رو شکر حل شد .
مشکل نصب نشدنش رو حل کرده بودم، ولی بعد از اینکه تصویر اضافه میشد تصویر شاخص رو نشون نمیداد و خطای 404 میداد ولی تصویر اصلیش بالا میومد
 

Saman Ice

کاربر
#9
اولش که اضافه میکنی تا 10 دقیقه تصویر رو درست نشون میده ولی بعدش حذف میشه
هرچقدم ریبیلد میکنم نمیسازه
مجبورم فایلهای 1.0.9 رو جایگزین کنم ریبیلد کنم بعد دوباره فایلهای 1.1.4 رو بریزم
کلا دردسر شده برام
 

پیوست ها

Cr0w

کاربر
#10
وقتی که این کارو میکنین درست میشه ؟

تا بحال Master Data رو ریبیلد کردین ؟
 

Saman Ice

کاربر
#11
کلا هیچی جواب نمیده غیر فایل های 1.0.9
نمیدونم کدوم فایل تو نسخه های جدید مشکل داره، نتونستم اون فایل مشکل دار رو پیدا کنم