بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه زنفورو را از این لینک دریافت نماید.
بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه فارسی ساز را از این لینک دریافت نماید.

پشتیبانی خطا در انجمن

شروع موضوع توسط reza177 ‏5/7/16 در انجمن پشتیبانی فنی

  1. reza177

    reza177 کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    98
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    8
    سلام
    انجمن وقتی میخوای انجمنی ایجاد کنی خطای زیر میده
    An exception occurred: Mysqli statement execute error : Column 'user_id' cannot be null in /home/nxxxxx/domains/xxxxxxxxxxx/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php on line 214

    Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
    Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model/Conversation.php at line 860
    XenForo_Model_Conversation->insertConversationRecipient() in XenForo/DataWriter/ConversationMaster.php at line 387
    XenForo_DataWriter_ConversationMaster->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1423
    XenForo_DataWriter->save() in XenForo/Deferred/UserMessage.php at line 127
    XenForo_Deferred_UserMessage->_sendMessage() in XenForo/Deferred/UserMessage.php at line 62
    XenForo_Deferred_UserMessage->execute() in XenForo/Model/Deferred.php at line 295
    XenForo_Model_Deferred->runDeferred() in XenForo/Model/Deferred.php at line 429
    XenForo_Model_Deferred->_runInternal() in XenForo/Model/Deferred.php at line 374
    XenForo_Model_Deferred->run() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 352
    XenForo_ViewRenderer_Abstract::hasManualDeferredToRun() in XenForo/ViewRenderer/Json.php at line 147
    XenForo_ViewRenderer_Json::_addDefaultParams() in XenForo/ViewRenderer/Json.php at line 185
    XenForo_ViewRenderer_Json::jsonEncodeForOutput() in XenForo/ViewRenderer/Json.php at line 37
    XenForo_ViewRenderer_Json->renderRedirect() in XenForo/FrontController.php at line 618
    XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 158
    XenForo_FrontController->run() in /home/xxxxxxx/domains/xxxxxxxxxxx/public_html/admin.php at line 13
     
  2. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,070
    تشکر شده:
    1,788
    امتیاز دستاورد:
    113
    افزونه ها رو غیرفعال کنید ببینید چطور میشه
     
  3. reza177

    reza177 کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    98
    تشکر شده:
    15
    امتیاز دستاورد:
    8
    غیر فعال میخوام.بکنمم.ارور میده