بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه زنفورو را از این لینک دریافت نماید.
بستن اطلاعیه
شما می توانید جدیدترین نسخه فارسی ساز را از این لینک دریافت نماید.

پشتیبانی خطا در ورود به انجمن

شروع موضوع توسط محمدرضاgh ‏19/5/16 در انجمن پشتیبانی فنی

  1. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام از صبح من با این خطا برخورد میکنم و با هیچ مرورگی نمیتونم وارد بشم حتی با موبایل هم این خطارو میبینم
    Capture
     
  2. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,069
    تشکر شده:
    1,786
    امتیاز دستاورد:
    113
    از هاسته
     
  3. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    با هاست تماس گرفتم و گفتن مشکلی نیست و کش رو پاکنید و انجام دادم ولی فایده نداشت
    بعد متوجه شدم که فقط ادرس اصلی این مشکل رو داره و انجمن رو نشون نمیده
    ینی تو لینک ی موضوع از انجمن میری یا تو لیست کاربران چون بعد ادرس لینک موضوع یا ممبر ها اضافه میشه انجمن باز میشه ولی با ادرس انجمن یا صفحه اصلی انجمن باز نمیشه
     
  4. H4M3D

    H4M3D مدیر کل

    ارسال ها:
    2,069
    تشکر شده:
    1,786
    امتیاز دستاورد:
    113
    اگه خطای سروری ثبت شده بزارید
     
  5. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
  6. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    اینم بگم که سرور انجمن انتقال پیدا کرده و بعد از اون اینجوری شده
    این مشکل هم فقط برای من هست و صفحه اصلی رو برام نمایش نمیده و این خطارو میزنه
    گفتن کش روپاک کنم انجام دادم ولی اثری نداشت و طبق سایت GTmetrix هیچ مشکلی برای صفحه اصلی نشون نمیده
     
  7. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    73
    تشکر شده:
    36
    امتیاز دستاورد:
    18
    الان که سایتت بخوبی باز میشه...اون خطا مربوط به هاست هست و ربطی به زنفورو نداره.....
    من چند بار با این خطا روبه رو شدم به هاستینگ تیکت زدم رفعش کردن.....
     
  8. Classic

    Classic کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    66
    تشکر شده:
    25
    امتیاز دستاورد:
    18

    وارد سایتت شو کنترل بگیر , اف 5 بزن .

    Ctrl + f5
     
  9. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    من هرچی به هاست میگم اونا میگن مشکل از ما نیست نمیدونم دگ چیکار کنم
     
  10. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    اینکارو که اول کردم و هزار تا کار دگ پشت بندش ولی فایده نداشت
     
  11. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    73
    تشکر شده:
    36
    امتیاز دستاورد:
    18
    الان که سایتت بخوبی باز میشه...چرا نگران هستی؟
    این مشکل زمان ایجاد ساب دامین بیشتر دیده میشه...وقتی ساب دامین درست میکنی اگه همون لحظه ادرس ساب دامین رو بزنی این خطا رو میاره..باید 5 10 دقیقه بعد ایجاد ساب دامین صبر کنی تا این مشکل برات پیش نیاد

    الان این مشکل رو باز داری؟یه بار مودمتو خاموش کن ( 4 5 دقیقه ) بعد از نو وارد سایتت شو...من که بخوبی سایتتو باز میکنم و هیچ مشکلی نیست
     
  12. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    درسته برای هیچگس مشکلی نداره و ساب دامین هم ایجاد نکردم و فقط صفحه اصلی انجمن این ارور رو نشون میده وارد بخشای انجمن میشم مشکلی نیست راحت میرم ولی میزنم صفحه اصلی یا انجمن ها ادرس یکتا که میخواد نشون بده این صفحه خطا میاد
     
  13. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    73
    تشکر شده:
    36
    امتیاز دستاورد:
    18
    خب چند دقیقه مودمتو خاموش کن بعد از یه مروگر دیگه سایتتو باز کن . این کش مرورگرتو خالی کنی مشکلت فک کنم حل میشه......شما حرف منو گوش کن یه بار مودمتو خاموش کن ( سیستمتو هم خاموش کنی ضرری نمیبینی ) بعد از نو با یه مرورگر دیگه که باهاش سایتتو باز نکردی باز کن....
     
  14. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    این مشکل الان دو روزه پیش اومده اینکارایی که میگی کردم ویندوزم عوض کردم از نو مرورگر ریختم باز هم فایده نداشت
    کش رو پاک کردم هرکاری که به فکرم رسیده انجام دادم ولی بازم اینجوریه
     
  15. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    بعد از ادرس انجمن اینو رو میزنه /cgi-sys/defaultwebpage.cgi
     
  16. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    73
    تشکر شده:
    36
    امتیاز دستاورد:
    18
    میدونم اینو
    پ.خ رو چک کنید . امیدوارم مقاله ای که براتون فرستادم مفید باشه
     
  17. محمدرضاgh

    محمدرضاgh کاربر تایید شده

    ارسال ها:
    180
    تشکر شده:
    7
    امتیاز دستاورد:
    18
    همچنان مشکل بر طرف نشده
    کسی نبود کمک بیشتری کنه
     
  18. scriptbuy

    scriptbuy کاربر

    ارسال ها:
    73
    تشکر شده:
    36
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام محمد رضا
    • مشکل از فایل .htaccess هست
    • .htaccess دیفالت زنفورو رو استفاده کن بعد یه بار سیستم و مودمتو خاموش کن ببین چی میشه
     
    H4M3D از این پست تشکر کرده است.